Vardagsliv

Sveriges Nationaldag

Av
den
6 juni 2017

Jag kom hem ganska sent inatt så imorse unnade jag mig en sovmorgon. När Paulina kvicknat till tog vi en promenad till stan men det blev så varmt så vi tog bussen tillbaka hem (haha latmaskar!)

Tog ett snabbstopp hemma för att kissa och sen gick vi vidare ner till K5.an i området där det var lite Nationaldagsfirande. Hejade på Novac som spelade och sjöng och snackade lite med Tomas innan vi gick vidare ner till Bojsenbeach. Doppade Daniel så att han fick simma en bit och svalka av sig, väldigt välbehövligt efter att ha promenerat i ungefär 3 km.

Blev hungriga så vi tog en stopp på lokala pizzerian där vi delade på en pizza. Började fundera lite då det körde förbi säkert 30 Corvettes under en halvtimme. Tur att Google finns, det visade sig att de hade en träff precis bakom Lidl.

Nackdelen med sovmorgon är att dagen försvinner i ett nafs! Nu är klockan redan halv sju, men å andra sidan tycker jag att vi fått ut en del av dagen. Älskar att kunna ta tillvara soltimmarna!

Nu sitter jag på altanen och tar mig en kopp kvällskaffe och ska skriva brev till Benjamin.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 211
  • 2 467
  • 406 107
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök