Vardagsliv

Stugmys och dåligt fiske

Av
den
2 augusti 2016

I förrgår eftermiddag åkte Dan och jag till stugan för att fiska och mysa. Fisket gick väl sådär, det ville inte alls nappa men vi fick ett par små abborrar och en större gädda.
Dock inget vi ville äta så vi grillade pepparbiffar till middag.

stuga1

stuga2

Daniel åkte båt för första gången och det gick över förväntan bra 🙂

stuga3

Grillen är tänd

stuga4

stuga5

Stugan, liten och mysig

stuga6

stuga7

stuga9

Finns fler som är sugna på biff! 😍

stuga10

stuga11

Vi äter på altanen

stuga12

stuga14

stuga15

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 200
  • 1 854
  • 401 177
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök