Hem Ljuva Hem Vardagsrum

Stuckatur och kornisch i hyreslägenhet

Av
den
3 januari 2020

Jag såg ett inlägg på Instagram om en tjej som byggt/pysslat ihop egen stuckatur i sin hall samt sovrum med hjälp av lister, och det blev kanonfint!
Jag tänkte att jag skulle göra något liknande sen i nya lägenheten men hallen är för liten för att det ska bli bra, men kanske i vardagsrummet?

Jag googlade lite och hittade D-cor som säljer stuckatur i lättviktsmaterial så som polyuretan och frigolit.

Det skulle vara snyggt med ganska enkla stilrena linjer i vardagsrummet, så vanliga tunna lister med rundade hörn kan nog bli snyggt.

Och sen måla alltihop i mörkgrå färg!

 

Inspirationsbilder från D-cor

 

Jag har även funderingar på gardinupphängningen i vardagsrummet. Jag tror att jag vill ha senapsgula/guldiga eller roströda gardiner. Jag tror att det kan bli en snygg accentfärg till det gråa, tillsammans med soffkuddar etc i liknande färger. Vad tror ni?

Gardiner från Cellbes

 

Jag vill att gardinerna sitter högt upp, bakom en kornisch med belysning bakom, Ikea har smarta ledlister.

 

Inspirationsbilder från Styleroom

488640 v2 vargpäls

402661 kornisch

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 51
  • 2 860
  • 406 606
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök