Vardagsliv

Storhandling, hemmafix och vila

Av
den
26 augusti 2018

Paulina var ut med en kompis i fredags, jag låg i soffan hela kvällen och halvslumrade och sen la jag mig tidigt. Sååå skönt!

Paulina och jag hade tänkt att beställa hem mat från Ica som vi gör då och då. Så himla skönt att fundera i lugn och ro, klicka hem och få det hemkört till dörren.
Problemet var att löning var i fredags och utkörning skulle ske på måndag eller tisdag och jag har så himla mycket att göra på jobbet i veckan så jag kände att jag inte skulle orka fixa med maten då.

Det är ju inte så bara. Kyl, frys och skafferi ska rensas och sorteras upp och sen ska all mat in och en hel del ska även säras på, delas upp och frysas i fryspåsar. Det tar ett tag.

Så vi bestämde oss att istället åka till Ica och handla. Sedär, så fick vi ca 2-3 timmar att gå också! 🤪

Paulina och hennes kompis kom på att de skulle ut igår kväll igen så jag lämnades ensam med 15 matkassar! 😩😬 När jag var klar med allt däckade jag!

Vaknade redan halv åtta imorse så jag gick upp och tog tag i städandet och åt frukost. Paulina sov borta så jag har haft en ensam dag då jag passat på att lyssna på hårdrock och metal, något som inte är så uppskattat då hon är hemma. 😇

Gofrukost. Proteinbröd och Finn crisp med ost, skinka, krasse och krydda.

Tog en vända med Daniel och gick förbi Bojsenbeach. Det märks att det är höst, helt folktomt där nere.

Sen tog jag tag i matlagningen. testade att göra något nytt, rostbiff med teriyakisås, shiratakinudlar och wokgrönsaker.

Resultatet blev bra och det var riktigt gott!

Jag somnade till en stund på eftermiddagen men jag känner mig fortfarande ganska trött så jag hoppas att jag inte får problem att somna sen.

Lägenheten är städad, jag är nyduschad, matlådan är klar till imorgon, undrar vad jag ska pyssla med nu?

Jag ska ta en kik i min att-göra-lista i telefonen… Se där, det fanns mer att göra. Naglarna ska fixas och så ska jag putsa mina skitiga glasögon.
Japp, sånt måste skrivas upp på listan, annars glömmer jag… 🙄

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  26 augusti 2018

  dom nudlarna var inte billiga kan jag tro….men skit samma man måste få testa. Lycka till nu med utbildning för personalen. PUSS

  • Svara

   saija

   27 augusti 2018

   Njää 20 kr paketet, men eftersom jag hade både kött och grönsaker till så räckte det iallafall till tre måltider och då känns det inte så farligt dyrt ändå. Puss

 2. Svara

  mamma

  26 augusti 2018

  förresten, fotot på dig i mörkret såg spännande ut, när får jag se hur utväxten ser ut? På riktigt

  • Svara

   saija

   27 augusti 2018

   Det visar sig… Känner mig lite som en monchichi för tillfället 😳😁

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 211
 • 2 467
 • 406 105
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök