Av
den
13 september 2012

Jag var barnvakt åt världens goaste barnbarn i förrgår och jösses vad stor hon blivit! Jag får äran att ha henne någon gång i veckan men nu märker man skillnad från vecka till vecka!

Nu kan hon sitta upp själv och har fått byta från liggvagn till sittvagn och då trivs hon, när hon kan se omvärlden. Men… sova vill hon helst inte alls i vagnen för nu finns det ju så mycket spännande att titta på. Så man får vänta tills hon nästan sover sittandes innan man kan lägga henne ner. :smug:

Vi hittade en gåstol på Blocket för bara 60 kronor så den köpte vi till henne. Inte så vacker men den fyller sin funktion och det är kanonbra att ha någonstans att sätta henne då man måste göra annat. Dessutom väger hon en del nu och kroppen tar stryk av att gå och bära på henne flera timmar i streck.
Hon älskade den! I början backade hon men efter bara en stund så begrep hon hur hon skulle ta sig dit hon ville och sen var det full rulle!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 29
  • 945
  • 355 847
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök