Hälsa & Livsstil

Stolt mamma!

Av
den
2 oktober 2009

Idag var jag på utvecklingssamtal med Simons lärare och vad glad jag blev!!! Vad duktig han har varit!

Inte en enda skolktimme på hela terminen!!!
I och för sig har han lite för många sena ankomster och det ska vi jobba på såklart, men vilken skillnad mot förra året!
Lärarna är nöjda och tycker att han jobbar på, så nu fortsätter vi målet mot åtminstone G i alla ämnen och gärna några VG.


Idag har jag varit ledig och har ägnat halva dagen åt att sova.. Trist men sant.
Jag är helt slut efter alla halvvakna nätter med tandvärk.

Och jo, jag har fortfarande tandvärk! Hur fasiken jag nu kan ha det med tanke på att tanden faktiskt är ute!?
Svullnaden har gått ner men det värker än, fruktansvärt mycket och jag blir helt galen snart!

Halva munnen värker, hela käkarna värker och skallen värker!

Inga värktabletter hjälper så nu letade jag fram Jonas gamla penicillin. Jag måste ju testa någonting för nu orkar jag inte ha ont hela tiden längre. Det påverkar sömnen, humöret, orken och lusten totalt.


Ikväll blir det en lugn kväll hemma framför tv;n. Vi ska strax åka och hämta Paulina hos en kompis och sen ska jag väl försöka sova. Jag vaknar väl inatt igen och imorgon ska jag försöka orka jobba.

Gonatt!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Gabriella

  3 oktober 2009

  Ååå…visst är det roligt när barnen visar en förbättring!!
  Man blir så stolt 😀
  Hoppas att du snart får bort värken.
  Kram

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 25
 • 741
 • 429 252
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök