Semester/Resor Vardagsliv

Stockholmsresan

Av
den
8 juli 2018

Mamma är på mig och tjatar om att lägga upp resten från resan till Stockholm. Kom ju hem på söndagen, på måndagen var det dags för jobb igen och sen har veckan bara rusat fram, som vanligt.

På lördagen tog vi en promenad till Mall Of Scandinavia, mest för att jag skulle få se det omtalade köpcentret.
Det var fräscht och vi spanade in stenfasaden som Simon varit med och lagt samt golvet i hela köpcentret som Simons pappa och bror lagt.

När man har varit i Dubaimall så går det inte riktigt att jämföra med något annat och MOS känns inte riktigt så maffigt och stort längre.

Jag köpte mig ett par örhängen på rea och det var allt, haha!
Dels så hade jag inte råd att shoppa och dels så är det ju faktiskt samma butiker i alla köpcentrum så jag skulle lika gärna kunna shoppa på Kupolen.

Vi gick och käkade och sen gick vi hemåt för att vila och göra oss klara inför kvällen.

Häftigt hus (hotell?) utanför.

Malva och jag fjantar oss medan vi sminkar oss och gör oss klara.

Nu är det kväll och dags att bege sig…

Vi åker mot stan och där möter vi upp några kompisar till Simon.

Fler tillkommer och vi bestämmer oss för att byta krog så vi vandrar omkring en del och visst känner jag igen mig även fast mycket förändrats genom åren. Tänk att jag bott i Dalarna i över 20 år nu!? 🙄

Efter lite nattmat så tar vi en taxi hem och stupar i säng efter en rolig kväll.

Söndag, lite lagom bakis och mycket trött… 🙃
Efter en jättegod pizzalunch på lokala krogen så följer Simon och Malva med mig till stan där de släpper av mig på Centralen.
Är nästan först på plats så jag väljer en bra plats på bussen längst fram och sen väntar 3 timmars resa från Stockholm till Borlänge. Där byter jag buss och hinner precis med bussen hem så klockan 19 kliver jag in genom dörren hemma.

Tack Simon (och Malva) för en jättetrevlig helg hos er! ❤😍
Jag lovar att det inte ska dröja lika länge innan jag kommer och hälsar på igen!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  8 juli 2018

  Tack, inga foton från krogvärlden, kanske lika bra, jag kanske hade känt igen nån! HehePuss😍 P.S Har jag smileys på min bloggkommentarsfunktion?

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 52
 • 1 752
 • 392 836
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök