Foto

Stockholmsbilder – Före & Efter

Av
den
23 oktober 2020

Jag testade att redigera några stadsfoton i Luminar 4. Tagna i Stockholm förra sommaren.
Visst blev de bättre?

Dra i spaken i mitten av bilderna för att se skillnaden

 

 

 

+1
Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 13
  • 1 204
  • 323 313
  • 2 422
  • 5
  • 3 185
Sök