"Jobbigt" Vardagsliv

Stockholmsbesök och jobb

Av
den
17 november 2019

I början på förra veckan var jag och min kollega Simon i Stockholm på besök hos våra kollegor.

Vi tog morgontåget och snus och kaffe räddade resan.

Vi blev upplockade på centralen av Charlotte, gruppchef i Sthlm, och vi startade dagen med att åka runt i innerstan tillsammans med fastighetsskötaren. Det var nyttigt att se sig omkring och se med egna ögon vilka förutsättningar han har.
Efter lunch på ett mysigt indiskt ställe åkte vi vidare.

Här hälsar vi på på den ena lokalkontoret och på ena fastighetsskötarens fina hund.

Vi följer med en fastighetsskötare, Johan, när han besöker en hyresgäst samt tar hand om ett fel i en tvättstuga.

Johan städar upp vatten från golvet och Simon hjälper till.

Fortsätter att se oss omkring i olika områden i Stockholm och följer med runt i husen och ser oss omkring.

Framår eftermiddagen blir jag och Simon avsläppta vid hotellet. Bi byter om och gör oss klara och sen möter vi upp min son Simon utanför och går och sätter oss i en bar. Passar på att ge Simon en stor grattiskram, han fyllde 25 år dagen innan 😍

Efter bara en halvtimme tillsammans ringde Charlotte och var utanför och väntade på oss så vi fick säga hej då och åka iväg på middag.

Charlotte, Camilla och Tero tog oss med till Koh Phangan på Södermalm. Vilket underbart ställe och fantastiskt god mat!

Jag åt Koong Nam Prik Pow, wokad scampi, till middag

Och till efterrätt blev det bananpannkaka

När vi kom tillbaks till hotellet var det två trötta kollegor som somnade som stockar!
Tisdagsmorgonen startade med en stor god hotellfrukost och sen blev vi upphämtade för fler besök samt möten.

Lunch tillsammans 😀

Efter en lång händelserik dag var det dags att åka hemåt igen.

Resten av veckan bestod av jobb, jobb och lite mer jobb. Jag var på jobbet redan klockan sju på morgonen och stannade kvar efter arbetsdagen varenda dag för att hinna med allt.

Och varför ska något bara flyta på? Här fick vi strömavbrott på plan 3. Inte så bra när hälften av datorerna dog! 😮

Jag fik en idé och gjorde om ett av våra smårum till “ett eget krypin” för oss driftare, kapare, gruppchefer och coacher. Vi som ibland behöver komma undan lite för att kunna koncentrera oss. Daniel åkte och köpte skrivbordet och jag och Carl monterade och sen fick jag pimpa bäst jag ville.
Fördelen är det tysta lugna läget och allt allt i rummet är klart, docka, skärm, tangentbord och mus – det är bara sätta sig och jobba ostört. Kanon!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 20
  • 1 771
  • 432 081
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök