Vardagsliv

Startar det nya året med feber

Av
den
1 januari 2020

Jag började känna mig krasslig redan i förrgår men då var det värst på morgonen och kvällen så jag hoppades att det skulle ge med sig men, nää nu känner jag mig riktigt risig. Trist att året ska starta så men, då kan det väl bara bli bättre sen va?

Igår fick vi hit Vanessa. Hela hennes familj har varit lediga mycket nu de senaste veckorna så de går nog varann lite på nerverna för Vanessa hade sagt till sin mamma: –“Kan inte du kolla om nån vill vara barnvakt till mig så jag får en paus från dig ett tag”. Haha! 🤣

Både jag och Paulina kände oss risiga (jodå, Vanessas mamma blev varnad innan) så det blev en lugn kväll hemma i soffan. Vi hyrde nya Lejonkungen på SF och den var precis så fantastisk som jag trodde att den skulle vara.
Vanessa satsade på att hålla sig vaken till tolvslaget trots att jag sa att hon kommer att få sitta vaken själv men vid tiotiden däckade hon.
Daniel stackaren var livrädd som vanligt och tillbringade största delen av natten under min säng.

Det här vädret är ju heltokigt. Idag har det varit runt 4 plusgrader, strålande sol och helt snöfritt. Det känns inte som mitt i vintern direkt (men inte mig emot!)

Idag valde vi att ta med Vanessa på bio och vi såg Sune – Best man, och efteråt kom hennes mamma och hämtade henne i stanoch jag åkte hem och somnade som en stock på soffan.

 

Solnedgången ikväll var helt fantastisk, troligtvis över hela Sverige då jag sett massor av fina solnedgångar på både Facebook och Instagram. Här nedan är mitt bidrag taget från altanen.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  2 januari 2020

  men lillskruttis Ahmed, tycker såå synd om honom. Jag tror att inom en snar framtid så är alla fyrverkerier som nu förekommer bannlysta. I Ludvika hade dom ett jättefint tyst fyrverkeri, går säkert att utveckla vidare. Nu börjar man ju även uppmärksamma de vilda djuren som alla mår skit av nyåret. Både fåglar o däggdjur…usch o tvi, vi människor kan bättre

  • Svara

   saija

   3 januari 2020

   Ja eller om de kunde få till att det var stenhårt, endast fyrverkerier mellan 00-01 tex. Men så lär det ju aldrig bli… 🙁

 2. Svara

  mamma

  2 januari 2020

  angående den vackra himlen, fick i en kommentar veta att när det blir så häftiga färger så är det blåst på gång o det kan man ju lugnt säga att det är, i det närmaste orkan hos mig, fönsterrutorna skallrar! Krya-kram

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 55
 • 1 752
 • 392 872
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök