Vardagsliv

Stand up comedy och Nääk

Av
den
17 november 2019

I fredags morse när jag satt på bussen på väg till jobbet såg jag en Facebookannons om Stand Up från ett ställe här i stan och jag kände direkt att jag behövde gå!
Jag behövde skratta!

De kallar oss nysvenskar
En standupshow om tre killar från tre världsdelar vars vägar möts i Sverige. En kurd, en thailändare och en islänning låter som en början på en Bellmanhistoria. Häng med på vår resa i vårt nya land där kulturer förenas. Om hur vi förändrar Sverige och om hur Sverige förändrar oss. Välkomna till en humoristisk show om kulturmöten som berör både hjärta och hjärna.

Om artisterna
Kadir Meral, Martin Johansson och Sverrir Marinosson är tre göteborgskomiker. Kadir som också är författare och krönikor, fångar med sin charm och sin skarpa humor publiken vart han än kommer. Martin är den adopterade thailändaren som med svart bälte i humor har blivit en väldigt omtyckt komiker på landets standupscener. Sverrir är en glad förvirrad och missförstådd islänning som med sina korta och rappa skämt lockar publiken till skratt.

Tillsammans kokar de ihop en härlig wok med humor om dagens Sverige.

Så vi åkte hem efter jobbet, gjorde oss klara och groggade lite och sen åkte vi till stan, Paulina och jag.

När de hade uppträtt klart så tog vi oss till Bowlingen där vi såg Nääk och dansade till de stängde. 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 205
  • 1 854
  • 401 376
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök