Mat, Bak & Recept Produkttester

Stand ’n’ Stuff

Av
den
23 augusti 2014

Jag ska få buzza Stand ’n’ Stuff genom Buzzador och jag vet precis vilka vi ska bjuda hit på middag!

KAMPANJIDÉ
Din uppgift är att bjuda dina vänner på en mexikansk kväll där ni provsmakar Old El Pasos nya tortilla Stand ’n’ Stuff. Tillsammans provar och diskuterar ni det nya konceptet samtidigt som ni njuter av en god middag. Old El Paso bidrar med Stand ’n’ Stuff och kryddmix. Resterande middagstillbehör fixar du.

1935_OldElPaso_pages_600x250

SNABBFAKTA
♥ En mjuk båtformad tortilla
♥ Står helt av sig själv på tallriken
♥ Räcker till ett större sällskap
♥ Enkel att fylla med dina favorittillbehör
♥ Passar för hela familjen
♥ Samma goda smak som vanliga tortillas
♥ Säljs på Coop, ICA, Hemköp, Willys och City Gross
♥ Pris ca 19.90:- /styck och tacokrydda 9,90:- /styck

Taggar

23 augusti 2014

LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  24 augusti 2014

  skickade du inbjudan med snigelpost? :hmm:

  • Svara

   saija

   28 augusti 2014

   Skulle gärna bjuda dig på tacos men du fick ju iallafall sushi idag 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 140
 • 759
 • 430 860
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök