Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Städat ikapp och myst med Noelle

Av
den
10 november 2020

I helgen passade jag på att städa ikapp här hemma. Jag bokade tvättstugan och tvättade 4 maskiner tvätt. Alla lakan och handdukar och sånt jag inte behöver tvätta varje vecka.

Jag passade även på att installera mina 3 timers så nu vaknar jag på morgnarna av ljus och kommer hem till tända lampor på eftermiddagarna – trevligt!

När jag var i Stockholm och hälsade på Simon, Malva och Freja så fick jag jättefina canvastavlor av dem som jag satte upp. Satte även upp lite andra bilder och ramar, en del med bilder i och en del som fortfarande väntar på innehåll.

Har myst med Noelle också såklart. En glad tjej som blev så glad över att titta på Arne Alligator (och mormor!)

Igår jobbade jag på kontoret och kvällen bestod av soffhäng och några nya avsnitt av Greys Anatomy och idag har jag jobbat hemifrån och mestadels suttit i möten.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  11 november 2020

  Så uttrycksfull hon har blivit, underbart att se! 😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 24
 • 787
 • 356 117
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök