Vardagsliv

Stackars lilla sjukling

Av
den
11 januari 2009

Jag som senast igår skrev en kommentar om att mina barn nästan aldrig var sjuka.
Det skulle jag inte ha gjort! Benjamin har nästan 40 graders feber och har ont i hela kroppen.

Idag vaknade vi sent, slappade framför en varsin dator i några timmar innan vi fick ett ryck och åkte till Onoff och köpte en ny telefon till mig.
Jag sålde ju min HTC Touch Pro igår. Det blev en vit Sony Ericsson F305. Egentligen är det en spelmobil och jag är ju inte mycket för att spela men den var billig och den har de funktionerna jag anser mig behöva.

Vi handlade på Konsum och lämnade tillbaks en dator som vi lagat innan vi åkte hem och åt tunnbrödsrulle med korv till middag.

Sen fortsatte jag med barnens rum. Nu är barnens garderober röjda, sängarna renbäddade och rummet städat.
Tänk, Benjamin har inte ens spelat WOW idag – DÅ är han SJUK!!!

“Skrubben” som vi kallar den stora garderoben är så gott som tom efter Benjamin så i veckan ska vi hämta ner Claras bädd från vinden, bädda åt henne (och oss) där inne och sen är det bara att vänta – på VALPARNA! 🙂

Nu ska jag ta och slappa framför en film en stund. Vi har precis ätit kex, ost och päron, mmm

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
8 kommentarer
 1. Svara

  Anett

  11 januari 2009

  Hejsan!! Stackars Benjamin som är sjuk !! Hoppas ni andra klarar er!! Är det dags för Klara snart? Är såååå nyfiken!!! Spännande varje gång!!! Ha det gott!!! Många kramar Anett!!!

 2. Svara

  Milla

  11 januari 2009

  Va???
  Har du parat henne????

 3. Svara

  Marie

  12 januari 2009

  Hejsan Saja! Tack för besöket inne hos mig. Men vad trist att den inte syns ännu för dig. Vissa ser den och vissa inte. Jag ska höra med Micke på kludd.se om han kanske kan hjälpa mig med det. Oh stackars din son med så hög feber. Hoppas han kryar på sig fort nu då och febern går ner. Ha en fin vecka!

  Mvh Marie :caffienated:

 4. Svara

  aw

  12 januari 2009

  Hej.. Å vad kul med prylar. Skulle behöva en ny mobil men jag vet ingen som jag vill ha så då väntar jag.
  Alla verkar vara ute å gå promenader, förutom jag *skäms*. Borde verkligen göra det för att få igån flåset och gå ner några kilo.
  Ha en bra dag.
  /aw 🙂

 5. Svara

  morsan

  12 januari 2009

  Hälsa sjuklingen och ge honom en stor momikram! :luv:

 6. Svara

  Sandra

  12 januari 2009

  Sjukdomar hos oss med, vi har åkt på den omtalade influesnan dem pratar om på nyheterna, Tim fick feber natten till söndagen, med hög feber och hosta, och i natt började vi andra känna av det med, tapper som jag är gick jag till jobbet, Danne är hemma med kottarna.

  Fin mobbe :D, vill oxå ha en ny, hatar min, den är sony ericsson med tuchdisplay och jag åker jämt ut på nätet på den eller så är den inna och skickar sms när jag pratar i telefonen, helt jävla muppig!

  kramen!

 7. Svara

  Maria

  12 januari 2009

  Hoppas din son kryar på sig.

  Från en mamma till en wow-spelare till en annan 🙂

 8. Svara

  Anki N

  12 januari 2009

  De hostas o febras i många stugor nu, har jag hört. Elaka basiller.
  Ska Ni ha valpar? Vad kul. Vår Golden ska löpa snart o då börjar de roliga men oxå eländig arbetet att hålla schäferhanen ifrån henne. För här ska vi inte ha valpar, hon fick ju i våras så de får vara bra så, kanske en gång till men det får i så fall dröja något år till o då med Herkules (en goldenhane)

  Krya på sonen
  Lycka till med nya telefonen
  Tjillevipp Anki N

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 165
 • 2 490
 • 403 048
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök