Vardagsliv

Spindelnät och pumpa

Av
den
31 oktober 2014

Vi byter ballonger och skumpa
mot spindelnät och pumpa

För en årsdag detta fortfarande är
trots att vi inte firar en person här

Med mörker, tända ljus och skratt från en häxa
vi nog kan få håret i nacken att växa

Den som skräms står med stort flin
då vi nu firar denna halloween

 

DSCN6287

DSCN6335

DSCN6337

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 37
  • 804
  • 350 330
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök