Vardagsliv

Spelkväll med kollegor

Av
den
3 mars 2019

Jag tror inte att jag berättade och visade bilder från vår spelkväll som vi hade för några veckor sedan?

Jag hade bjudit hem ett gäng kollegor och vi hade skramlat ihop en hög med sällskapsspel.

Lappen som varnade grannarna under veckan 😜

Vi spelade en massa, beställde pizza från Onlinepizza, spelade ännu mer, drack en del, lyssnade på musik och skrattade så tårarna sprutade!

Videoklippen sparar jag för mig själv 🤪😬

Haha ingen ville få ostbåge”krafs” på fingrarna så vi åt med gaffel! 🤣

Tack för en helt fantastiskt rolig kväll, det gör vi om!!! 😍

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  3 mars 2019

  Jag vill också vara med! Kommer ilande som en liten takapiru nästa gång

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 46
 • 1 752
 • 392 786
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök