Balkong Vardagsliv

Spelkväll, bakisdag, babyproffsen och lite altanfix

Av
den
21 maj 2019

I fredags när jag slutade rusade jag till Ica och köpte groggvirke, chips och annat som behövdes inför kvällen och sen åkte jag och Paulina hemåt. När vi kom hem hade redan Carro och Simon kommit och sen trillade de andra in efter en.

Efter lite alkoholintag är det kul att spela badminton 🤪

Vi satt ute ett tag men när det började bli kallt förflyttade vi oss in. Vi spelade partyspel och tog selfies, tydligen 😂
Vi hade som vanligt en supertrevlig kväll!

Lördagen var en aningens seg men Paulina och jag lyckades iallafall ta oss till stan för att äta på Max. Sen smet jag in på Clas Ohlson för att köpa HusFix.
Halva min stång till draperiet runt min säng hade lossnat från taket och kvar fanns bara två stora hål!
Jag behöver verkligen draperiet, dels för att få det lite mörkt när jag ska sova men även för att dämpa ljud.

Jag blandade fixen, smetade på och 24 timmar senare testskruvade jag och än sitter det! Jag blir så glad när jag kan fixa sånt här själv!
Men, är det någon som möjligtvis behöver en kartong HusFix? Jag har nämligen bara använt 1 matsked 😂och jag hoppas att stången sitter nu!

Dessutom köpte jag en dammsugare och en ny mopp. Det gååår inte att bara sopa golven, jag blir tokig!
Dammsugaren var billig men jag hoppas att den duger och bättre än en sop är den troligtvis hur som helst. Moppen har jag länge kikat på, den är riktigt smart, faktiskt så himla smart att den kommer att få ett alldeles eget inlägg! 😮

I söndags följde jag med en vän till Borlänge. Hon ska bli mamma och jag är nog mer pirrig än hon! 😆
Vi var till babyproffsen och tittade på barnvagnar och andra bra-att-ha-saker och man blir ju alldeles till sig, herregud så mycket det finns till de små!

Var in en sväng på Rusta och jag kom inte ut tomhänt. Nu är den lilla “balkongdelen” på altan fixad.

Jag är ju dålig i magen och kan/törs knappt lämna lägenheten men då är det skönt att ha en altan att sitta på. Idag har det varit riktigt skönt ute trots att vädret lovade mulet och regn i 10 dagar framåt.

Daniel vill också vara med på altan och nu har matte fixat så att han kan ligga och kika ut. Det tog “bara” en timme innan han fattade det! 😅❤

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  22 maj 2019

  smart Ahmed! <3

  • Svara

   saija

   22 maj 2019

   Ibland händer det, det tar bara lite längre tid… 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 155
 • 950
 • 430 599
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök