Sovmorgon, Lucia, jullunch och fika

Skrivet i:Jobb, Vardagsliv
Taggar:
saija

Idag fick jag sovmorgon ända till klockan sju, halleluja!
Glömde nästan bort att det var Lucia, tills jag satt på bussen och en av mina kollegor la upp ett videoklipp från lussefirandet på jobbet. Det hade jag velat se!

Alla chefer, kapar, drift mfl lussade för oss anställda, så fint så! 😜

Under lunchen dukades det upp ett julbord på jobbet och jag hann få i mig en skinkskiva och en laxbit innan jag fick jordens överraskning (mer om det i nästa inlägg). Jobbade till klockan fem och hastigt och lustigt bestämdes det att Paulina skulle komma till Borlänge och att vi skulle möta upp hennes farfar med sambo i Kupolen.

Vi tog en fika på Waynes och pratade ikapp i ungefär en timme och Paulina fick ett “julkuvert” och efter att vi gosat en snabbis med deras fina vovve Emil som väntade i bilen så åkte de hemåt och vi gick till bussen.

Klockan var åtta när vi väl var hemma och då väntade en promenad i snöfallet med Daniel. Slängde i mig några skivor salami och en bit ost till middag, mer orkar jag inte fixa till trots att jag är vrålhungrig.
Det är ofta så på kvällarna när jag kommer hem från jobbet, jag har ingen aptit på grund av trötthet och värk. Då är det perfekt att kunna äta lite snabb plockmat, bara för att fylla på med energi och stilla kurrandet.

Nu är klockan över 21 och jag ska som vanligt upp strax innan klockan fem imorgon bitti så nu är det läggdags för mig.

Godnatt på er och Glad Lucia, hoppas ni haft en mysig dag!

Min humor….

Gilla
Gilla Älska Haha Wow Ledsen Arg

En kommentar

  1. mamma
    15 december 2017 at 23:14

    Blir du verkligen nöjd av plockmaten? jag behöver plocka o plocka o plocka…

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Hemsida
Meddelande*

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>