Vardagsliv

Sovmorgon

Av
den
27 juni 2017

Ja jag lyckades visst få till en ofrivillig sovmorgon imorse! Fan!
Jag hade stängt av 7 larm!!!

Nåja, jag kom bara 15 min sent och det är nog andra gången på ett år som jag är lite sen, så det är väl inte så farligt… Men jag hatar det och hela dagen blir ett enda kaos!

Jag tror det beror på gårdagen.
Först jobbade jag och började redan klockan sju vilket innebär uppstigning kvart i fem. Direkt efter jobbet åkte jag in till stan där jag mötte upp Merete för att lämna hennes telefon som hon glömde i lördags. Handlade jordgubbar på torget och 3 kassar mat på Hemköp.
Väl hemma satte jag igång att laga pannbiffar på 1.5 kg köttfärs och samtidigt bakade jag 3 satser med ost- och äggbröd. Stekte även på 6 stycken tjockkorvar, kokade broccoli och gjorde en sås. Jag tvättade, hängde tvätt, gick igenom papper, dammsög, färgade håret, rastade vovven, tog ett bad.. Ja typ allt på en gång. Klockan var över nio när jag äntligen kunde slå ner rumpan i soffan.

Och jag vet ju att såna där dagar blir jobbiga sen, jag får liksom “äta upp det” efteråt.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 216
  • 2 467
  • 406 269
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök