Balkong Livet som farmor och mormor Vardagsliv

SOOL och blommigt värre

Av
den
29 maj 2021

Efter flera veckor med regn och rusk fick jag i förrgår se denna solnedgång från min balkong. Äntligen kommer varmare väder in!

Igår åkte Paulina, Noelle och jag till stan en vända. Jag köpte mig lite balkongblommor för ett presentkort jag fick av bästa Jenny när jag fyllde år. Käkade lunch i stan sittandes i solen, fantastiskt!

Sommarklädd Saija

Sååå nöjd över vädret!

Senare på eftermiddagen kom det ett blombud och ringde på dörren och jag fattade ingenting?

Det var från ledningen på jobbet som tack för att vi slet med telefoniproblem hela torsdagskvällen.

Jag planterade blommorna och torkade pollen på balkongen och sen hann jag sitta under parasollet en stund innan solen gick ner.

Liten Noelle fick melon Hon älskar frukt och bär!

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 179
  • 2 490
  • 403 105
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök