Film & Serier

Sons of Anarchy

Av
den
14 juli 2018

Amerikansk dramaserie om den tätt sammanslutna mc-klubben Sons of Anarchy, även kallad Samcro, i staden Charming i norra Kalifornien. Klubben ägnar sig bland annat åt vapenhandel, men medlemmarna gör också sitt bästa för att hålla ordning i samhället.
Jackson ‘Jax’ Teller är uppvuxen i klubben men det ökande våldet gör att han börjar ifrågasätta både klubben och sig själv.

Mitt betyg;
5 av 5

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  14 juli 2018

  Kan tyvärr inte se

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 205
 • 1 854
 • 401 353
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök