Vardagsliv

Söndagsrutin

Av
den
19 augusti 2018

Idag har jag verkligen följt min söndagsrutin.

Först en lång sovmorgon. Tyvärr vaknade jag med både migrän och mensvärk men efter några värktabletter och extra vila så gick det över.

Niklas åkte hem och jag och Paulina började städa. Bytte lakan, dammsög, diskade, tvättade 4 maskiner, skurade hela badrummet och plockade undan överallt. Rensade ur städskåpet i hallen så nu går det äntligen att stänga helt. Gick upp på vinden och hämtade lilla dammsugaren och dammsög hela altanen som var full med björkgrejs.

Mellan det hann vi även med att äta och promenera med vovven.

Sen väntade veckotvagningen. Jag färgade Paulinas hår, klippte mig, duschade, smörjde in mig från topp till tå, klippte tånaglar… Nästan en helrenovering!

Så skönt att ha allt klart innan arbetsveckan drar igång igen imorgon!

Det blir en intensiv vecka. Vi ska ha uppstart av två nya stora kunder på jobbet vilket kommer att innebära mycket hårt jobb. På onsdag åker jag och två kollegor till Stockholm på utbildning. Tåget går tidigt på onsdag morgon så det blir väckning redan klockan fyra på morgonen, sen har vi utbildning hela dagen, sover på hotell och har utbildning igen hela torsdagen innan tåget går hem på kvällen.

Så nu ska jag krypa ner mellan svala nytvättade lakan och förhoppningsvis sova som en prinsessa!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  24 augusti 2018

  min älskade prinsessa,. hälsar drottningen av ….älskar dig

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 61
 • 2 591
 • 402 610
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök