Hälsa & Livsstil

Söndagen med XL-S

Av
den
13 mars 2014

Jag har ju inte hunnit blogga om resten av vistelsen i Stockholm.

På lördag kväll åt vi middag i hotellets restaurang och vi fick ankbröst och tonfisk till middag.

 

Satt och pladdrade en stund efter middagen men alla var nog ganska trötta för vi rundade av redan vid niotiden.
Jag sov som en kratta av någon konstig anledning. Hade svårt att komma till ro och vaknade flera gånger under natten.

boppod Klockan ringde tidigt, dags för hotellfrukost! :mums:
Sen var det dags för ombyte och ett träningspass.

Dagen gick fort och bestod av samtal, intervjuer, filminspelning och en mätning i en Bod Pod.

Bod Pod – mätning av kroppsfett
Att mäta sammansättningen på kroppen är ett perfekt verktyg om du ska göra en större förändring, vill komma i form, gå ner i vikt eller gå upp i vikt. En våg avslöjar bara hur tung du är. Med en Bod Pod får du dessutom reda på vad din kropp består av. Genom att mäta Bod Pod regelbundet håller du koll på att viktminskningen / viktökningen sker med kvalité, det vill säga att du bygger muskler och tappar fett och inte tvärtom.
OBS! Mätningen sker i åtsittande underkläder, utan vaddering eller bygel. Du ska inte ha ätit eller tränat 2 timmar innan mätningen.

Klockan tre blev vi upplockade av taxin och Susanne och jag satte oss på ett fik på centralen i någon timme. Jag åkte en full Masexpressenbuss hem, med en farbror bredvid som lutade sig mot mig, sov och snarkade, haha!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 179
  • 1 479
  • 343 581
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök