Vardagsliv

Söndag och första arbetsdagarna

Av
den
8 december 2015

I söndags följde jag med Jenny till Nås för att kika efter en ny soffa till henne. Vi lyckades självklart köra helt galet och vi var på väg in bensinmackens förråd för att leta soffa, haha, men när vi fattade att stället inte stämde tog vi en kik på gps:en och insåg att det var 2 kilometer kvar.

Efter en stunds soffletande åkte vi vidare till Insjön där vi kikade runt i lite affärer och käkade hamburgare innan vi åkte hemåt.

Mamma ringde och berättade att Blinka blivit biten av en annan hund och att de var på väg till Falu Djursjukhus med henne. Inte igen – Stackars liten! ?

Umgicks med mamma och Hasse i några timmar då de väntade på att Blinka skulle bli färdig hos veterinären och mamma och jag passade på att roa oss med peruken.

 

Igår var det dags för första arbetsdagen på mitt nya jobb

Som väntat sov jag inte vidare bra natten mellan söndag och måndag men jag kom iallafall upp och iväg igår morse och jag blev mycket varmt mottagen på kontoret.
Kroppen och knoppen är rätt trött, dels av alldeles för lite sömn de senaste veckorna, dels av alla nya rutiner och uppgifter på jobbet, “personliga” saker och nu även en dunderförkylning.
Så typiskt att bli sjuk första veckan på nytt jobb!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Paula i pörtet

  8 december 2015

  Tack för senast! Vi måste sluta träffas på detta vis…
  Vore kul att komma till Falun utan att ta en omväg via en akutmottagning..
  Puss

 2. Svara

  Kajsa

  9 december 2015

  Är det nån form av praktikplats eller är det ett “riktigt” jobb? Förstår du hur jag menar ?
  Hoppas lilla Blinka mår bättre nu, jag läste på din mammas blogg om det.
  Krya på dig.
  Kram!

  • Svara

   saija

   10 december 2015

   Jag startar med 3 månaders praktik, sen får jag anställning 🙂

 3. Svara

  Kajsa

  10 december 2015

  Åhh vad härligt ?
  Grattis!!! ?

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 71
 • 764
 • 429 460
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök