Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Somriga promenadbilder del 1

Av
den
14 juni 2021

Nu när sommaren är här får jag lite mer lust till att rasta kameran.
Tog med den när Paulina, Noelle och jag tog en promenad till Lidl i förra veckan.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 174
  • 2 490
  • 403 077
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök