Vardagsliv

Sömnlösa dygn och planeringshjärna

Av
den
17 januari 2017

I förrgår och igår natt fick jag minimalt med sömn, 2-3 per natt, och det räcker INTE långt för mig. Jag behöver MINST 7 timmars sömn för att kunna fungera normalt, men gärna 9-10.
Jag har känt mig som en zombie och att jobba då är inte alls att föredra. Som tur är har jag haft korta pass hittills i veckan.

Jag vet inte varför jag inte kunnat sova. Jag har känt mig orolig och tankarna far runt i ett enda virrvarr. Dessutom har jag haft en jäkla värk i benen vilket gjort att jag inte kunnat ligga still och få ro.
I nästa månad då jag ska börja med LCHF igen tänkte jag även ge All in one boost en chans, tänker att det kan vara värt att testa i iallafall en månad.

Idag efter jobbet mötte jag upp Dan och Paulina på stan och Paulina och jag avklarade lite bankärenden. Som det ser ut nu har vi snart något riktigt skojigt att se fram emot! 😀
Min planeringshjärna jobbar på för högtryck, I like it!
Efter det åkte vi till Hultmans där Paulina bokade tid för tatuering. Hon fyller 18 den 10:e april och nu har hon tid den 11:e, haha!

Med posten idag fick jag ett brev från Benjamin där han hade skickat med ett kort till Vanessa. Åkte och lämnade det och ett intyg till kontakt. Demirka måste godkänna att Vanessa och Benjamin får prata i telefon och att hon får följa med mig för att hälsa på honom.
Han kommer ju troligtvis att flyttas till en anstalt den här veckan så vi får se vart i Sverige det blir och när vi kan hälsa på nästa gång men då planerar jag att kunna ta med henne. 🙂

Nu ska jag ägna kvällen åt ännu mer planering, och googling, två saker jag är duktig på 😋

 

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 160
  • 739
  • 403 011
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök