Mat, Bak & Recept Vardagsliv

Sommarsallad med Salakis salladsost

Av
den
8 maj 2017

Det här är min och Paulinas absoluta favoritsallad som vi gör varje vår och sommar. Den är riktigt mättande och suuupergod! Självklart kan man byta ut, ta bort eller lägga till det man själv vill ha men så här brukar vår “grund” se ut.

Den här gången testade jag att även ha i Salakis salladsost och det var jättegott!

Ingredienser:
Pasta
Fetaost
Kassler
Salladsost
Isbergssallad
Ruccola
Majs
Purjolök
Soltorkade tomater
Oliver
Pesto

Salakis salladsost
  • Smak
  • Pris
  • Design/Utseende
3.3

Sammanfattning

Krämig och bra konsistens och god smak med lagom sälta och syrlighet. Ett utmärkt alternativ till fetaosten!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 10
  • 2 467
  • 403 829
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök