Av
den
20 maj 2018

Förra helgen fick vi besök av lillskrutta, som inte är så liten längre (förskolestart efter sommaren!)

Insåg att det var alldeles för varmt för att ha på sig svarta tights och långärmat så farmors linne fick duga som klänning

Tog en promenad till Lidl och köpte glass

Sen gick vi från park till park och lekte

Underbart väder

Fläskfile med sallad till middag

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  22 maj 2018

  <3 <3 <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 234
 • 2 332
 • 433 293
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök