Vardagsliv

Sommarkväll vid Faluån

Av
den
3 juni 2017

Igår kväll gick jag, Paulina, Ulle och Chrille ner till Faluån och myste i solnedgången. Satt på en filt, pratade och drack lite gott.

Testade nya Baileys Latte som var farligt god (men dyr!) och sen spårade det lite med diverse Snapchatfilter, haha!

Hamnade på stan sen och kom inte i säng förrän vid sex på morgonen. Så kan det gå!
Tack för en mysig kväll! ❤

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 189
  • 1 854
  • 401 065
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök