"Jobbigt" Vardagsliv

Sommarfest med tipspromenad och karaoke

Av
den
17 juni 2018

För 2 veckor sedan var jag, tillsammans med chefer, kapare och driftare på jobbet, injuden till en fest hemma hos kollegan Daniel.

Vädret var underbart och vi startade med att dricka lite bubbel innan vi skulle gå en tipspromenad två och två. Förutom frågorna så hade de gömt en föremål i närheten av frågan, som vi skulle hitta. Jösses vad vi spanade, kröp och krälade, haha!

Jag och Maria vann tipspromenaden och vinsten var.. att vara först ut med att sjunga karaoke!! 😳😆😬
Vadå vinst??? Det är ju ett straff! Iallafall för de andra, haha!
Den videon besparar jag er, den ligger i tryggt förvar hos mig!

Vi åt jättegod plockmat, lyssnade på musik och sjöng hela kvällen och natten lång. Supertrevligt!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 224
  • 857
  • 404 598
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök