Djurliv Vardagsliv

Sommar och sol för två- och fyrbenta

Av
den
6 juni 2019

Vilken härlig nationaldag!

Jag fick lite sovmorgon och sen ägnade jag de första morgontimmarna åt lite städning. Ganska snart blev det riktigt varmt både ute och inne, klockan nio var det 24 grader ute!

Jag insåg att det var dags att montera min nya fläkt och den var helt klart värd de 200 kronorna den kostade.

Jenny hörde av sig och ville hitta på något så vi drog till Stångtjärn med hundarna.

Hundarna lekte och badade och jag doppade mig halvt, ville inte blöta håret eftersom dreadsen tar sån tid att torka. Jag tyckte att det var riktigt skönt i vattnet men jag kanske jämförde med det iskalla vattnet i Sardinien?

Fina Tord 😍

Daniel gillar inte körsbär 😝

Daniel går gärna i vattnet till magen och lufsar omkring men idag tyckte jag att det var bra att han doppade hela sig på grund av värmen så jag hjälpte honom lite på traven.

Hundbadet är välbesökt

Njuter för fullt i solen och äter massor med jordgubbar

Vi kom hem runt fem, lagade lite matlådor till imorgon och sen tog vi bussen in till stan för att kika lite på första dagen av Å-festen.
Det var inte så mycket att se så någon timme senare var vi på väg hem igen.

Står på altan och kikar ut och inser hur grönt allt är nu. Älskart!

Imorgon ska det åska nästan hela dagen.
Jag ÄLSKAR ju åska men jag tycker synd om Daniel som ska vara ensam hemma när vi jobbar. Han hatar åskan som så många andra hundar, stackarn.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  8 juni 2019

  Men usch, hoppas han klarade sig. Jag hade med mig Blinka på loppis och jag tyckte hon var något lugnare där i den miljön än hemma, för det åskade rejält mellan varven. Men det hände ju så mycket hela tiden att hon inte hade tid att lyssna så mycket. Puss

  • Svara

   saija

   8 juni 2019

   Nää det är nog det bästa, att distrahera dem. Jag kan gå ut och gå med Daniel när det åskar och det går riktigt bra medan han blir helt hispig här hemma.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 136
 • 2 467
 • 405 092
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök