Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Solsken, vårkänslor och ….snö!

Av
den
25 april 2021

Jahapp, nu har det gått någon vecka igen… Här kommer en liten bildsammanfattning.

Mormors solstråle

Jag är barnvakt

Tankar sol så fort tillfälle ges…

Har tömt balkongen på kartonger och fått dem körda till tippen

Käkat mumsig sallad på en uteservering i stan

Målat naglarna i en vårhärlig färg

Smaskat jordgubbar och solat på balkongen

Och sen… vad faaaan!!??

Nu är vädret lite bättre igen men det är KALLT! Jag vill ha vårvärme, 16-19 grader helst!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 227
  • 896
  • 393 082
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök