Vardagsliv

Solsken, vårkänslor och sjukdom

Av
den
19 februari 2017

Paulina började bli sjuk redan i fredags och sen har hon bara blivit sämre. Jag ringde till 1177 går för att försöka få en jourtid men jag var för sent ute och tiderna var slut. Däremot tyckte sköterskan att vi skulle åka upp till akuten men varken jag eller Paulina ville spendera lördagen där så vi struntade i det.
Inatt kom Paulina och sa att hon hade jätteont i örat, och dessutom var hon alldeles kladdig i ena ögat, så nu har hon väl en mix av halsfluss, öroninflammation och ögoninflammation! 😷
Ringde tillbaks till 1177 idag och efter en timmes väntan fick vi äntligen en jourtid klockan tre.

Hoppas nu bara att hon inte smittar ner mig!

Nu börjar det mulna på lite ute men när jag gick på förmiddagspromenaden med Daniel sken solen och det var 8 grader i skuggan och solen värmde skönt. Nackdelen just nu med att gå ut överhuvudtaget är att det är isbana ute, överallt! Inatt regnade det igen så det är fruktansvärt halt och de sandkorn som ligger ute har smält igenom isen så de hjälper inte ett dugg!
Vill så gärna ut och gå, och fota, när det är så här fint ute, men min kropp håller inte alls med. Får en jäkla värk av att gå ute och spänna mig för att inte dratta på ändan. 😑

Nu ska vi strax gå till bussen för att ta oss till vårdcentralen, sen ska vi hem och få i oss lite middag.
Hoppas att ni har en fin dag!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 59
  • 2 591
  • 402 459
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök