"Jobbigt" Vardagsliv

Sol, vårtecken, HLR, munkar och vaxkukar

Av
den
12 april 2016

Idag har solen skinit hela dagen och jag bara älskar det! Trots allt så känns livet så himla mycket lättare när solen skiner och värmer!

Hittade så söta vårtecken i rabatten utanför jobbet
blommor

Det här jobbar jag med ?
Ja, jag utbildar ju inte själv men företaget jag jobbar åt utbildar i HLR, Hjärt- och Lungräddning, och idag hade vi en grupp i hörsalen på kontoret.

Här får de träna kompressioner och inblåsningar på dockor
hlr1

Och träna på stabilt sidorläge
hlr2

Nää, de viskar inga hemligheter för varandra, de kollar andningen ?
hlr4
Björn demonstrerar hjärtstartaren
hlr5
Och de går igenom luftvägsstopp
hlr6

 

Paulina har varit på studiebesök hos munkarna i Ulvshyttan idag ? och jag är lite sotis. De blev bjudna på mat (som inte var så populär, haha), fick sitta på kuddar på golvet med benen i kors och så frös de tydligen, inte vet jag om munkarna inte får använda element?? ?

munk

När jag kom hem från jobbet gick jag en promenad med Daniel och sen slog jag ner mig i min stol på altanen och där fastnade jag i någon timme i solen, heeelt underbart!

sol

Nackdelen är att altanen ser ut som en soptipp! Utan bil är det svårt att få iväg skräp till soptippen så allt samlas på hög där ute under vintern…
Jenny och jag ska ta tag i det någon dag för sen väntar ju en hel sommar där ute med sol, musik, kaffe, grillning, spel och mys ?

Det finns mycket jag skulle vilja göra där ute, rengöra, måla om, fixa golvet, köpa blommor osv, men först och främst ska jag köpa mig en helt ny VAXKUK, så det så! ?

1916199_1144623178903202_5659384200658103852_n

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  12 april 2016

  Men oh, jag behöver absolut en vaxkuk! Var finns den att köpa tro?

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 154
 • 739
 • 402 989
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök