Av
den
15 maj 2021

Äntligen kom den… solen!

En klänning och sandalerna åkte på!

Jag hade beställt ett UV-tält åt Noelle på nätet. Jag trodde att det skulle vara litet och ett sånt där enkelt “popup-tält”. Det var inte riktigt det. Jag tror att detta kanske kommer att få bo hos mamma, kanske Daniel också gillar det?

Satt ute hela eftermiddagen och myste och jag lagade en kycklingsallad som vi satt ute i solen på gården och åt.

Nöjd efter en dag med sol och värme

Vädret ser inte direkt toppenkul ut framöver…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 181
  • 2 490
  • 403 123
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök