Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Sol, bad och åskoväder

Av
den
25 juli 2014

Paulina och jag gick ner till badet igår också. Det går inte att sitta hemma på altan i denna värmen, det blir som en bastu!

Badade lite och passade på att sola en stund innan Vanessa kom.
Sandra, William och Elliott kom också och vi hann bada en liten stund innan ovädret kom alltför nära, det blixtrade på rejält i horisonten!

Vi skyndade oss hem, bytte om och tog med oss alla barn in till stan för att äta en glass. Satt under parasollet på Waynes uteservering och pladdrade lite tills barnen blev uttråkade. Fick skjuts hem och träffade Ulla med några av barnbarnen.

bada

Eftermiddagen och kvällen gick åt till att laga middag, äta, fika och mysa.
Prinsessan somnade vid tiotiden och då flyttade jag över henne till en tjock madrass i Paulinas rum och där sover hon än! :zzz: Man blir trött av att bada och leka!

Idag väntar nog ännu mera bad. Solen skiner och det ska bli ÄNNU varmare idag!
I eftermiddag kommer hemleveransen av månadens storhandling, skönt för nu börjar det eka i kyl och frys!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 35
  • 749
  • 352 535
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök