Vardagsliv

Snart ska vi flytta

Av
den
29 februari 2012

Jahapp. Igår blev det klart, vi flyttar på måndag!

Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att vår lägenhet blir klar innan sommaren!
Vi har en liten skruttig altan in mot gården i den nya lägenheten men nu visade det sig att det huset ska målas om i vår/sommar så troligtvis kommer den inte gå att använda på grund av byggställningar som ska upp där.

Vi var och tittade på lägenheten igår och den var helt ok, rätt fräsch faktiskt.
Hoppas att våran också kommer kännas så där fräsch när vi flyttar tillbaks sen, med nya golv och en del nymålade väggar. :thumbsup:

Jag ringde nyss till Alltele för att beställa flytt av vårt bredband. Jag fattar inte vad som ska ta dem sån tid? Mellan 1-5 veckor skulle flytten ta!

Så, vi vet vad vi har att göra i helgen. Nog för att vi får flytthjälp betald men jag vill inte att de ska rota i alla mina personliga tillhörigheter så en del packar vi nog ihop själva innan, och dessutom vill jag inte lämna lägenheten allt för ostädad.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  29 februari 2012

  Morrn, jag tycker det låter som en väldigt lång tid, tre månader, för att åtgärda några golv, några dagars jobb tycker jag???
  Fredrik med familj flyttar också hem till Sumpan nu kommande helg, till en evakueringslägenhet så det rör på sig lite överallt. Puss

  • Svara

   Saija

   29 februari 2012

   Ja jag fattar inte riktigt heller. Visst i vardagsrummet ska ju parketten rivas upp och sen ska det tömmas på sand (det ligger tydligen ett lager sand under golvet som ska bort). Köket måste rivas ut för att de ska kunna byta plastmatta så det kanske tar några dagar.

   Det ska även målas om i badrum, hall, kök och kanske vardagsrum men just målning brukar inte ta så himla lång tid.

   Har vi tur så går det fortare men jag ställer in mig på sista maj iallafall så slipper jag bli besviken.

   Puss!

  • Svara

   Saija

   29 februari 2012

   Förresten, hur gick det med Fredrik? Såg att han fått åka till sjukhuset?

 2. Svara

  Gabriella

  29 februari 2012

  Håller tummen för att allt ska gå smidigt och bra!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 112
 • 759
 • 430 787
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök