Vardagsliv

Snart nytt år

Av
den
31 december 2011

Sitter framför datorn i min Zipperall och har gjort hela dan. Har suttit med mitt CV som fortfarande inte är klart, men nu är det iallafall nära!
Det ÄR verkligen svårt, speciellt när man verkligen vill ha jobbet man söker och måste få arbetsgivaren att förstå att det är MIG de söker!

Jag får nog kaffeförgiftning snart så mycket som jag hinkar i mig… Men det HÖR TILL när jag sitter vid datorn.
Nu har jag svarat ikapp alla mail, jobbat lite på PT-sidan och rensat lite och nu sitter jag och funderar på om jag ska greja ihop en summering av 2011 eller om jag ska strunta i det i år?

Bäckis och Jonas sitter framför tv:n och nyss åt vi middag. Det blev Fajitas med kyckling i ostwraps, gott men ingen direkt nyårsmiddag. Fast mig gör det inget, jag är inte alls sugen på att gå ut och festa iallafall.
Dessutom är det svårt så jag har två tonåringar ute på partaj ikväll. Jag måste nog stanna hemma nykter och vara beredd…!

Tänk, först har man småbarn så att man är låst, sen blir de tonåringar och man är lika låst! Haha, nu är det nedräkning, “bara” fem år kvar tills Paulina, den yngsta, fyller 18 år!

 

 

Taggar

29 december 2011

1 januari 2012

LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Kajsa

  1 januari 2012

  Mmm, känner mycket väl igen mig i det du skrev… Jag dricker inte speciellt ofta numera, men tametusan alltså, de gånger jag gör det, så är det nåt “strul” och nån av “ungarna” ringer och undrar om jag kan komma eller skjutsa eller nåt annat… Det känns inte alls bra att säga “Nej, det går inte jag har druckit” =/

  Kramisar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 10
 • 1 252
 • 350 216
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök