Snart nytt år- nytt operativsystem

Webbigt
Av
den
21 december 2020

Igår eftermiddag såg jag att jag hade en ny uppdatering att hämta på min Mac, ett nytt operativssystem, Big Sur.
Kul! Tills jag insåg att min dator hade för lite minne kvar för att uppdatera.
Dessutom slutade mitt tema på bloggen att fungera i samma veva, bara för att jag uppdaterade WordPress. Gah!

Så jag slängde in ett nytt tema på bloggen och nu får det vara så här ett tag. Lite fix kvar innan det är klart dock…

Hur som helst, visst är det skönt att börja ett nytt år med nya fräscha saker? Oavsett vad det är..
Så jag slängde igång en formatering av hela min dator och flera timmar senare hade jag en tom fräsch dator med Big Sur installerat. Så skönt!

Ägnade kvällen åt att installera om alla mina program. Photoshop, Lightroom, Luminar, To Do mm, så nu ska datorn vara så gott som ny, om man bortser ifrån att den är över 6 år gammal

Det börjar väl bli dags att summera år 2020 också. Året som mest känns som skit men när jag tänker efter har innehållit massor av stora glädjande saker. Allt ifrån en flytt till två nya barnbarn, inget av det är ju tråkigt alls. Men som för de flesta andra tänker man väl på Corona när man tänker på 2020.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 764
  • 429 489
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök