Hälsa & Livsstil

Snart 2 veckor!

Av
den
26 juni 2018

Imorgon klockan elva har jag varit rökfri i 2 veckor!

Det går, men andra veckan har nog nästan varit jobbigare än första veckan vilket är fruktansvärt frustrerande för jag vill inget annat än att slippa suget efter cigg.
Men än så länge har jag hållit mig trots att jag varit med när andra rökt och även ikväll då jag drack vin.

Nu längtar jag till att jag ska tycka att det luktar illa med rök och att jag slutar längta så galet mycket efter cigg.

 

 

0
Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 67
  • 969
  • 161 075
  • 2 258
  • 4
  • 2 912
Sök