Utmaningar

Snacket #7: Relationer

Av
den
14 mars 2012

1. Är du gift/sambo eller tillsammans med någon?
Jag är gift med Jonas. :luv:
Vi träffades för 14 år sedan och blev ett par. Året efter fick vi en dotter, Paulina.
2003 förlovade vi oss och 2010 gifte vi oss.
2. Har du barn?
Ja jag har tre barn. Simon som fyller 18 år i höst, Benjamins om nyss fyllt 15 år och så “lilla” Paulina som blir tonåring om drygt en månad.
Och så har jag barnbarn, en liten tjej som heter Vanessa.
3. Din inställning till otrohet?
Det värsta sveket man kan råka ut för.
4. Vad betyder familjen för dig?
Allt! Det finns INGET som betyder så mycket som min familj!
5. Vad betyder dina vänner för dig?
Massor, men jag är lite av en eremit och jag trivs bra i mitt eget sällskap också så jag umgås inte så ofta med mina vänner. Men jag vet att de finns där, både de riktigt goda nära vännerna men även de lite mer ytliga bekantskaperna. De är viktiga på olika vis.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 102
  • 785
  • 348 134
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök