Utmaningar

Snacket #5: Twitter

Av
den
22 februari 2012

1. Hur många följare har du?
55 stycken
2. Hur många följer du?
52 stycken
3. Hur ofta twittrar du?
Inte alls ofta! Oftast blir det när jag skriver en status på FB för då kryssar jag i att den även ska publicera det på Twitter.
4. Vad använder du twitter till?
Jaadu, bra fråga? Jag är inne på Twitter ytterst sällan men, jag finns med iallafall, haha…
5. Hur kom det sig att du skaffade Twitter?
Jag skaffar ju allt som är nytt och Twitter var inget undantag!

 

 

Taggar

25 februari 2012

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 102
  • 785
  • 348 133
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök