Utmaningar

Snacket #12: Deklaration

Av
den
13 maj 2012

1. Hur lämnar du in din deklaration?
Via sms

2. Får du tillbaka pengar eller ska du betala enligt årets deklaration?
Jag får tillbaks, jag har faktiskt aldrig blivit återbetalningsskyldig

3. Deklarerar du så fort du får pappren eller väntar du in i det sista?
Oftast så fort jag får papperna, eller så lägger jag de i “räkningshögen” och gör det i samband med att jag betalar räkningarna

4. Gör du några avdrag på något, vad?
Nej, jag har nog inget jag KAN göra avdrag på (inte vad jag vet iallafall)

5. Kontrollerar du dina siffror som är förtryckta i din deklaration?
Haha nää, har aldrig gjort det faktiskt

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 67
  • 1 721
  • 342 872
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök