Utmaningar

Snacket 10: #Äcklad

Av
den
11 maj 2012

1. Vad gör du om du hittar någon annans hårstrå i maten?
Tja, är det bara ett litet så plockar jag bort det och fortsätter äta helt enkelt. Hemskare saker har man väl fått i sig?
Fast vidare trevligt känns det ju inte…

2. Om du äter något och det plötsligt dyker upp ett djur i maten, larv, mask, fluga etc, vad gör du då?
Skriker rätt ut antagligen! Är jag på restaurang så hojtar jag nog på personalen och är jag hemma försöker jag nog hitta källan till det vidriga djuret och hur det hamnade i min mat!

3. Nämn tre saker som du tycker är riktigt äckligt? (ej samma som nr 1 & 2)
Smaskande människor! Jag bara klarar inte det!
Folk som äter med öppen mun och folk som tuggar (smaskar) tuggummi medan de pratar.

4. Nämn något som andra tycker är äckligt, men som inte bekommer dig?
Att titta på förlossningar på tv! Haha, jag ÄLSKAR förlossningsserierna som går på tv (min dröm har alltid varit att bli barnmorska) och jag vet att många tycker att det är lite magstarkt att titta på, och dessutom NJUTA av det, haha. 🙂 Mig bekommer det inte att ens sitta och äta samtidigt som jag tittar.

5. Går du på offentliga toaletter?
Ja om jag måste men helst låter jag bli. Måste jag så kollar jag noga att det ser hyfsat fräscht ut och innan jag sätter mig lägger jag lager med papper på toasitsen!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 70
  • 1 721
  • 342 901
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök