Utmaningar

Snacket #1: TV

Av
den
21 januari 2012

1. Vad för typ av program ser du helst på TV?
Dokumentärer av alla de slag! Och House! Och djurprogram…

2. Följer du någon TV-serie, vilken??
House! Fast vi laddar hem det och ser på avsnitten när vi själva vill.

3. Finns det någon kanal du klarar dig utan, varför?
Ettan och tvåan och jag hatar att vi MÅSTE betala tv-avgift för att ha kanaler som vi inte ens ser på!
Sportkanalerna är jag inte heller ett dugg intresserad av.

4. Finns det någon kanal du inte klarar dig utan, varför?
Jag klarar mig utan alla kanaler så länge vi har Internet! De har just stängt av våra kanaler och nu är vi tvungna att dels köpa en box för minst 1500 kronor och dels betala för ett kanalpaket för att ha några kanaler. Det har vi inte råd med så vi funderar på att istället köpa oss en större extern hårddisk och sen tanka hem en massa program, serier och filmer. Så kan vi titta när vi själva vill, utan att betala för det!

5. Har du platt-TV eller tjock-TV?
Vi har en 50″ platt-tv i vardagsrummet och Simon har en 42# platt i sitt rum. Varken Benjamin eller Paulina har någon egen tv just nu.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 220
  • 861
  • 348 695
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök