Vardagsliv

Snabbtripp till Gotland

Av
den
2 mars 2014

I onsdags åkte Paulina och jag till Gotland för att hälsa på Benjamin. Det var en lång dag med väckning redan klockan fyra på morgonen.
Vi tog tåget till Stockholm och sen pendeln till Nynäs där vi bytte till färjan. Framme i Visby blev vi hämtade och sen väntade en halvtimmes bilväg innan vi var framme i Klintehamn.
Totalt var vi på resande fot i 12 timmar!

benne

Mys att få träffa min älskade son och umgås lite men vistelsen kändes alltför kort för redan på fredag morgon var det dags att åka hemåt igen. Åter igen 12 timmars resande innan vi klev innanför dörren hemma, såååå trött.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 165
  • 739
  • 403 050
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök