Vardagsliv

Smygstartade men nu är det pyntat

Av
den
4 december 2017

Mmm, jag smygstartade julpyntandet här hemma redan förra helgen men jag är sån, jag har lite svårt att hålla mig…

Här hemma blir det inget “överdrivet” pyntande men jag älskar julbelysningen. I övrigt har jag bara en liten grå tomte som står tillsammans med min fina ren på hyllan. Med julbelysningen och massor av tända ljus blir det sååå mysigt!

Vad kan inte du vara utan när det gäller julpynt? Går du all in med massor av tomtar, gardiner, gran mm eller är du som jag som nöjer dig med belysning?

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  4 december 2017

  Gissa? Det ser jättehemtrevligt ut hos dig! Mitt vardagsrum är överbelamrat med tvätt på tork.

 2. Svara

  Karin

  4 december 2017

  I köket vill jag gärna ha röda gardiner i dec, men inte klarröda eller vinröda utan mörkröda.
  Jag har ju också ljusstakar och stjärnor. Förr tog jag fram alla mina tomtar, då hade jag över 100 st på våran nedervåning (55 kvm är det där). Förra året tog jag bara fram några, det kommer jag göra i år också. Julgran kommer vi också ha, men den tas fram närmare jul. Den kläs i vitt och silver, förra året lag jag till några ljusrosa kulor. Det blev snyggt.
  Ute har vi lite ljusslingor, de gillar jag också.
  Kram

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 13
 • 2 467
 • 403 836
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök