Djurliv Foto

Småkryp och flygfän

Av
den
26 juli 2020

Här om dagen gick jag ut på en promenad och jag hade självklart med mig kameran.

Försökte mig på en del macrofotografering, både på blommor och småkryp.

Inte så lätt att få bra foton på krypen mitt på dagen när de är som piggast. Egentligen ska man ju gärna gå upp tiiiidigt på morgonen men vem orkar?

Gott om pollen!

Kolla “pälsen”!

*vinkvink*

Vilka långa hårstrån på kroppen!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  27 juli 2020

  Den “lilla” världen är helt fascinerande och häftig. Jättefina foton

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 111
 • 759
 • 430 780
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök