Livet som farmor och mormor

Små vassa tandsingar

Av
den
15 maj 2021

Ursäkta den kassa bilden men, nu är de på riktigt på väg, Noelles små tandsingar! De är INTE lätta att få på bild!

Glad är hon ändå!

 

 

 

+1
Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 28
  • 1 204
  • 323 435
  • 2 422
  • 5
  • 3 185
Sök