Djurliv

Små djur i närheten

Av
den
4 juli 2020

Ibland önskar jag att jag bodde i en liten stuga vid en mysig sjö, med mycket djurliv utanför att följa.
Ibland önskar jag även att jag bodde i en storstad så jaa, jag kan inte riktigt bestämma mig. Kanske lika bra att jag då bor i en lägenhet i en mellanstor stad? Haha..

Hur som helst, jag älskar ju djur och jag blir så glad när jag upptäcker djurlivet här utanför vårt bostadsområde. För visst finns det om man tittar noga.

Måsar finns det gott om och de skränar alldeles förskräckligt, speciellt på nätterna.

Men deras ungar är ju faktiskt ganska söta, små tussiga lurvbollar. Här utanför min port går det omkring 2 små (som föräldrarna vaktar med sitt, och mitt(!) liv!)

Här om kvällen såg jag en kotte spatsera längs med husväggen på huset mitt emot.

Och här lyckades jag få med både kotte och måsbebisarna på samma bild.
Nu handlade det ju inte om att få till några mästerfoton, mest att rusa in snabbt, hämta kameran och slänga iväg ett klick för att överhuvudtaget få med det på bild.

Inatt vid tretiden när jag vaknade till och gick ut på balkongen en sväng såg jag en hare skutta omkring nedanför. Den slapp dock paparazzin och fick skutta iväg ifred.

 

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  4 juli 2020

  Aja baja, du får inte gå ut på balkongen på nätterna!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 146
 • 739
 • 402 951
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök